Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte dom pre svoju rodinu? Radi by ste mali väčší pozemok? Tak tento dom je pre vás stvorený! Ponúkame na PREDAJ dvojpodlažný rodinný dom v obci Jahodná.
V dome nájdeme 4 izby,kuchyňu,2 x kúpeľku,gardrób,odkladací priestor,vchod do pivnice a vchod na povalu. Pozemok má ideálnych 1178 m2. Zastavaná plocha domu je 113 m2.Kolaudácia domu bola v roku 2018.
Dispozičné riešenie: prízemie: chodba,kuchyňa, obývačka, hosťovská izba, toaleta, kúpeľka so sprchovacím kútom,vchod do pivnice aj do záhrady.
Poschodie: odkladací priestor,gardrób, kúpeľka s toaletou a s vaňou, spáľňa,detská izba,vchod na povalu.
Na povale je možnosť odkladať nepotrebné veci. Celý dom je podpivničený,veľa úložného priestoru ponúka rodinný dom.
IS: obecná voda, plyn,elektrina,studňa,žumpa 10 m3. Kúrenie na radiátory s plynovým kotlom. Teplú vodu dostávame z bojleru.

Jahodná je obec na Slovensku v okrese Dunajská Streda.Preteká cez ňu rieka Malý Dunaj, cez ktorý tu prechádza točený most.Nachádza sa tu základná škola a kultúrny dom, kde prebiehajú rozličné akcie. Nachádza sa tu aj štrkovisko, kde sa chodia miestni ľudia cez leto osviežiť.
Cena domu je dohodou , Kontakt: 0948/589-261, mail: info@home4you-real.sk
V cene je zahrnutá provízia RK, kompletný právny servis, úhrada správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
113 m2
Plocha pozemku:
1178 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Káblová televízia:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mariana Kardošová

Mariana Kardošová

riaditelka RK, licencovany realitny makler

  • Slovensky
  • English
  • Magyar
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti